Onderhoud

In Uncategorized by NetworkxadminLeave a Comment

Onderhoud

onderhoudimg

 

Een goed serveronderhoud is enorm belangrijk. Elk van je medewerkers heeft altijd de bestanden en toepassing nodig die op de server aanwezig zijn. Bij een uitval van de server zullen je medewerkers niet meer aan de bestanden kunnen die ze nodig hebben.

 

Daarom voorzien we de servers van een maandelijkse onderhoudsbeurt.

Alle logs worden nagecheckt, als er fouten aanwezig zijn worden deze opgemerkt, meestal zijn er bij een uitval van de server al een tijdje voordien problemen opgetreden die in de logs al geregistreerd zijn. Bij de maandelijkse controle van deze logs zullen de fouten daar al aanwezig zijn.

 

Dagelijks (werkdagen) wordt er gecontroleerd als de backup uitgevoerd is.

updates worden gecheckt

raidcontroller gecheckt op fouten, dit is zeer belangrijk voor fouten op de schijven.

Leave a Comment