Gratis infosessie opleidingen op vrijdag 19 oktober

In Uncategorized by NetworkxadminLeave a Comment

12u30 – 14u00: lunch
14u00 – 15u30: infosessie

In de infosessie over de opleidingen Word, Excel en Outlook, PowerPoint, OneNote en Mediawiki demonstreren wij u na een lunch enkele technieken waarmee u dagelijks tijd bespaart bij het werken met Word, Excel, Outlook en PowerPoint. De voordelen van een opleiding worden dan heel snel duidelijk:

  • U spaart veel tijd en dus geld
  • U werkt efficiënter
  • U maakt minder fouten
  • U houdt uw informatie overzichtelijk en gemakkelijk te vinden

OneNote en MediaWiki gaan over het verzamelen en delen van informatie.  

We leven in een tijdperk waar informatie vinden zo goed als geen probleem meer is. Het probleem is verschoven naar het ordenen, terugvinden en delen van zinvolle informatie zowel binnen als buiten uw bedrijf of organisatie.
Hier tonen we hoe we orde kunnen scheppen en zinvol kunnen omgaan met de overvloed aan informatie.

Naast een gestructureerde mappenstructuur en goede afspraken zijn er hiervoor ook handige programma’s beschikbaar. MediaWiki is de (gratis) software die gebruikt wordt voor onder andere de Wikipedia, OneNote is eveneens gratis en staat reeds op vrijwel elke computer waarop Microsoft Office is geïnstalleerd.

Hier tonen wij u:

  • De voordelen van het gebruik van OneNote of Mediawiki
  • Het verschil tussen beide
  • Welke informatie u hiermee kan ordenen en delen

Meer informatie over de infosessie in onze opleidingen vind je in onze folder

Leave a Comment