Onze Partners

We zijn trots om samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals 3CX, Office 365, Kyocera, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft en Watchguard. Dankzij deze partners kunnen we u geavanceerde en innovatieve ICT-oplossingen bieden die bijdragen aan de groei en efficiëntie van uw bedrijf. Ontdek hoe onze samenwerkingen u helpen om uw technologie naar een hoger niveau te tillen en uw bedrijfsdoelen te bereiken.

3CX: Uw zakelijke communicatiesysteem en -software

3CX is een geavanceerde VoIP-telefooncentrale die uw bedrijfscommunicatie optimaliseert. Met 3CX kunt u eenvoudig bellen, videoconferenties organiseren en chatten, zowel intern als extern. Het biedt een kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing die de productiviteit en samenwerking binnen uw organisatie verhoogt.

Office 365

Office 365 is een uitgebreide suite van Microsoft die uw productiviteit verhoogt met essentiële tools zoals Word, Excel en Outlook. Dankzij de cloudgebaseerde diensten kunt u altijd en overal werken en samenwerken, met betrouwbare beveiliging en regelmatige updates.

Kyocera

Kyocera biedt betrouwbare en efficiënte print- en documentoplossingen die uw kantoorprocessen vereenvoudigen. Met hun duurzame en milieuvriendelijke technologieën helpt Kyocera uw bedrijf om kosten te besparen en productiviteit te verhogen. Hun uitgebreide assortiment aan producten en diensten staat garant voor hoogwaardige prestaties en gebruiksgemak.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise (HPE) levert krachtige IT-infrastructuren die uw bedrijfsprocessen ondersteunen en optimaliseren. Met innovatieve oplossingen op het gebied van servers, opslag en netwerken helpt HPE uw organisatie om te groeien en efficiënt te werken. Hun technologieën zijn ontworpen om de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw IT-omgeving te verbeteren.

Watchguard

Watchguard biedt geavanceerde firewall- en beveiligingsoplossingen die uw bedrijfsnetwerk beschermen tegen cyberdreigingen. Met hun uitgebreide suite van beveiligingsproducten kunt u gerust zijn, wetende dat uw gegevens veilig zijn. Watchguard staat bekend om zijn betrouwbaarheid en effectieve detectie- en preventiemogelijkheden, waardoor ze een essentiële partner zijn voor een veilige digitale omgeving.