Eén enkele veiligheidsoplossing is in deze tijden niet meer voldoende om uw digitale werkplek te beschermen. Naast een goede firewall en anti spam bescherming is er ook nood aan een goede antivirusbeveiliging op de servers zelf. De geavanceerde versie van F-Secure Protection Service for Business (PSB) zorgt ervoor dat uw organisatie beveiligd is tegen dreigingen op internet en uw vertrouwelijke gegevens worden beschermd. Deze antivirus oplossing bevat bescherming tegen on-premise virussen, spyware en interne braakbeveiliging en is makkelijk te onderhouden omdat beveiligingsupdates en software-upgrades automatisch naar de servers worden overgebracht. De meest recente update is altijd geïnstalleerd.
Het F-Secure PSB Portal is een online hulpmiddel kan worden gebruikt voor het beheren en controleren van de beveiligingsstatus en instellingen van de IT-systemen.

De F-Secure Software Updater (Patch Management) scant computers op ontbrekende software-updates en houdt Windows en software van andere leveranciers gepatched tegen kwetsbaarheden. De oplossing biedt automatische installatie van beveiligingsupdates, maar ook de mogelijkheid om uitzonderingen en handmatige installaties van patches te voorzien. De software scant op ontbrekende updates voor softwaretoepassingen, rapporteert daarover en installeert automatisch beveiligingsupdates, voor Windows en software van andere leveranciers (meer dan 3000 applicaties.) Periodiek worden definitiebestanden met informatie over beschikbare software-updates gedownload, en zet deze bestanden af tegen de geïnstalleerde software en identificeert ontbrekende updates.