Er zijn reeds nieuwere methoden van communicatie, maar e-mail blijft het belangrijkste communicatie-instrument voor bedrijven. Het is geen wonder dat cybercriminelen nog steeds e-mail gebruiken als één van de belangrijkste methode waardoor ze hun aanvallen uitvoeren. Deze aanvallen kunnen leiden tot monetair verlies, compliance overtredingen of reputatie schade. Met Trustwave Secure Email Gateway (Mail Marshal) wordt deze complexiteit van het beschermen tegen schadelijke e-mail aanvallen en het waarborgen van vertrouwelijke informatie verzekerd. Het levert ongeëvenaarde e-mailbeveiliging voor organisaties van elke omvang via een enkele, schaalbare oplossing die wordt geleverd met geavanceerde bescherming tegen moderne bedreigingen, krachtige configuratie beleid en diepgaande data beveiliging, archivering en compliancy management. Uiteraard is integratie met SPF, DMARC en DKIM mogelijk.
Trustwave Secure Email Gateway is voorzien van toonaangevende software tegen bedreigingen. E-mails die kwaadaardige URL’s bevatten, real -time, zero-day bescherming tegen de meest recente e-mailbedreigingen. Met behulp van de gepatenteerde technologieën, SpamProfiler, SpamBotSensor en SpamCensor, kunt u 99,5% van de spam blokkeren met bijna geen valse positieven ervaren – allemaal zonder speciale configuratie.
Trustwave SEG analyseert, beheert en controleert inkomende e-mails en bijlagen op vertrouwelijke gegevens. Met behulp van aangepaste Text Censor classificaties, kan een Data Loss Prevention beleid gemaakt worden dat voldoet aan uw specifieke zakelijke behoeften.
Dit pakket biedt ongeëvenaarde configuratie mogelijkheden op het beleid en flexibiliteit met een geavanceerde engine die het mogelijk maakt voor de bouw van aangepaste regels op basis van triggerpoints, content filtering en andere beleidsterreinen tegen een zeer gedetailleerd niveau.
De Blended Threat Module herschrijft URL’s die in e-mails zitten door ze naar een cloud-gebaseerde dienst van Trustwave Secure Web Gateway te zenden. Hierdoor is er real-time bescherming tegen malware en phishing-aanvallen. Doordat aanvallers URL’s soms pas dagen na het versturen van de kwaadwillige e-mail activeren, is het noodzakelijk om alle ingesloten URL’s te scannen elke keer dat deze wordt aangeklikt, ook op een mobiel apparaat. Trustwave BTM werkt met zowel on-premise en SEG Cloud door middel van een compleet cloud- gebaseerde infrastructuur.
Door uitgebreide en aanpasbare rapporten is alle benodigde informatie binnen handbereik om uw volledige e-mail activiteiten in beeld te brengen van uw organisatie, vormen en volumes van bedreigingen, waar e-mails vandaan komen en welk beleid wordt geactiveerd. Het is mogelijk om rapporten te plannen om te worden verzonden op een regelmatige basis, automatisch een e-mail of rapporten te publiceren en rapporten in meerdere bestandsformaten op te slaan.