Printers

NetworkX heeft een volledig assortiment aan printers in aanbieding, deze zijn beschikbaar via onze webshop.

We onderscheiden 3 soorten printers:

Inkjet printers

Dit zijn printers die vloeibare ink gebruiken, het voordeel hiervan is dat de printers goedkoop zijn in aankoop maar dat de gemiddelde prijs per afgedrukte pagina vrij hoog ligt. Is ideaal voor de thuisgebruiker die maar af en toe de printer gebruikt.

NetworkX biedt meer dan 50 verschillende soorten inkjet printers van verschillende fabrikanten, nl. Canon, HP, OKI , EPSON, enz...

U kan deze vinden op onze webshop.

Laserjet printers

Een Laser printer drukt tekst en afbeeldingen af, door toner(zwart of gekleurd) poeder aan het papier te binden. De voordelen zijn dat een laser printer meer gebruiksgemak biedt en goedkoper is per afgedrukte pagina, Laser printers zijn wel duurder in aankoop. Is meer geschikt voor gebruikers die vaker de printer gebruiken om meerdere pagina's af te drukken.

Networkx biedt meer dan 200 verschillende soorten Laser printers van verschillende fabrikanten, nl. Lexmark, oki, Samsung, HP, EPSON, CANON

U kan deze vinden op onze webshop.

LED printers


LED printers zijn vergelijkbaar met Laser printers, ze gebruiken ook toner maar gepaard met LED-technologie is de printkwaliteit en betrouwbaarheid van deze printen veel hoger.

Networkx biedt 18 verschillende LED-printers aan van het merk EPSON & OKI.

U kan deze vinden op onze webshop.

 

Tori