Services

Welkom bij NetworkX! Wij bieden een uitgebreid scala aan IT-diensten om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de services die wij aanbieden:

Netwerkbeheer

Ons ervaren team staat klaar om uw netwerk te ontwerpen, implementeren en beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te maken over technische details.

Cloudoplossingen

Ontdek de voordelen van de cloud met onze op maat gemaakte oplossingen voor cloudmigratie, beheer en optimalisatie, waardoor u flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen kunt realiseren.

Beveiligingsdiensten

Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met onze uitgebreide beveiligingsoplossingen, waaronder firewalls, antivirussoftware, beveiligingsaudits en training voor medewerkers.

Back-up en herstel

Voorkom gegevensverlies en minimaliseer downtime met onze back-up- en hersteldiensten, die ervoor zorgen dat uw bedrijfskritieke gegevens veilig en beschikbaar blijven.

Hardware en software

Profiteer van onze expertise in hardware- en softwareselectie, implementatie en onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur optimaal presteert en up-to-date blijft.

Support en onderhoud

Onze ondersteuningsdiensten bieden snelle en effectieve technische ondersteuning, zodat eventuele problemen snel worden opgelost en uw bedrijf soepel blijft draaien.