Opleiding Word voor bedrijven

Hebt u het gevoel dat niet alle mogelijkheden van uw office pakketten optimaal benut worden?† Dat het werken efficienter zou kunnen?

Networkx stelt voor u een opleiding op maat samen, met de onderwerpen die u interesseren en waar u uw voordeel mee kan doen.

In deze opleiding worden een aantal punten uitgelegd en geoefend die in de overgrote meerderheid van de KMO's kunnen gebruikt worden maar waar de kennis vaak ontbreekt.
Het zijn praktische punten, daarom is tijdswinst, grotere efficiëntie en productiviteit na de opleiding gewaarborgd.

Komen onder andere in deze opleiding aan bod:

1. Stijlen aanmaken en gebruiken

Een huisstijl is het geheel van zichtbare kenmerken van een onderneming en die betrekking heeft op de opmaak, grootte,lettertype, kleur, logo enz.

Voordeel: Een sterke huisstijl is een goed middel om de organisatie bekendheid te geven, het schept vertrouwen in de organisatie in de diensten/producten die geleverd worden. Het levert ook tijdswinst op want iedereen gebruikt hetzelfde ontwerp direct voor gebruik.

2. Sjablonen opmaken en gebruiken

Sjablonen: een sjabloon is een document met een vooraf opgestelde lay-out/stijl en eventueel inhoud die wordt opgeslagen en die steeds opnieuw kan gebruikt worden.

Voordeel: De snelste manier waarop u documenten kunt beginnen is door gebruik te maken van sjablonen

3. Verzamelen van gegevens aan de hand van formulieren

Een formulier is een gestructureerd document met de bedoeling informatie te verzamelen. Dit kan op papier zijn maar tegenwoordig wordt dit ook online gedaan.

Voordeel: Op korte tijd gegevens verzamelen en verwerken en dit op een geordende manier.

4. Bouwstenen

Bouwstenen zijn herbruikbare stukken inhoud zoals Inleidingen, kopteksten, iconen, ledenlijsten, die op elke gewenste plaats kunnen ingevoegd worden.

Voordeel: Tijdsvoordeel bij het uitvoeren van vaak terugkerende opdrachten.

Voor inschrijvingen of inlichtingen bel 09/236 23 34 of mail info@networkx.be

De opleiding Word 2013 vindt plaats in ons opleidingscentrum "Villa Orchidee" in Melle

Start om 9.15u tot12.15u
Vanaf 8.45u is er een koffie met een croissant voorzien

Prijzen: € 149/persoon (exclusief BTW), een tweede persoon van dezelfde firma betaalt €120, vanaf de derde persoon €100.

Vanaf 2 personen kunnen wij een opleiding exclusief voor uw bedrijf organiseren:
prijs: € 269 BTW excl.

Villa Orchidee: Gontrode Heirweg 73, 9090 Melle T: 09/236.23.34
www.villaorchidee.be

 

download icom Download hier onze PDF-folder

Hier enkele voorbeelden:

Sjablonen

Een sjabloon is een document met een vooraf opgestelde inhoud en layout die wordt opgeslagen en die steeds opnieuw kan gebruikt worden. Het gebruik van een sjabloon spaart veel tijd uit. Voorbeelden zijn vaste briefhoofden met logo van het bedrijf/instelling, zelfde lettertype en schikking.

Samenwerken

Het gebeurt meer en meer dat binnen dezelfde firma twee of meer collega’s samen aan een tekst werken. Belangrijk hierbij is dat dit zo efficiŽnt mogelijk gebeurt. Samenwerken kan via SharePoint Workspace

Mailing naar klanten

Je wil een brief sturen naar klanten. Daartoe moet je klantadressen en brief samenvoegen (in het Engels een mail merge). Je kan het document ook koppelen aan e-mailadressen en het bericht als e-mail versturen.

Excel-gegevens of -grafieken plaatsen in Word

Excel werkblad gegevens of grafieken kunnen op verschillende manieren in een Word- document opgenomen worden.

1. Met behoud van de originele opmaak
2. Met overname van uw Word layout
3. De koppeling met de Excelgegevens waarbij de gegevens worden bijgewerkt wanneer u de oorspronkelijke gegevens wijzigt in de Excel-werkmap.

Formulieren

Een formulier is een middel om gestructureerd informatie te vergaren. Doorgaans is een formulier voorbedrukt, en wordt door middel van een vraagstelling een specifiek antwoord verwacht. Dit kan een open vraag zijn, of een meerkeuzevraag. Voorbeelden zijn : inschrijvingen, enquêtes, registratie van bezoekers etc.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Wenst u een opleiding over specifieke punten dan stellen wij deze voor u samen. Voor verdere vragen of inlichtingen klik hier

 

Tori